Поділитись:

Посадовців ДСНС на Волині судитимуть за хабарі, які вони брали пальним

Субота, 27 червня 2020, 13:34
Посадовців ДСНС на Волині судитимуть за хабарі, які вони брали пальним

фото ілюстративне 

До суду скеровано обвинувальний акт щодо колишнього заступника начальника Управління ДСНС України у Волинській області та заступника начальника Аварійно-ремонтного загону ДСНС у Волинській області. 

Посадовці ДСНС обвинувачуються в одержанні неправомірної вигоди особою, яка займає відповідальне становище, поєднаного з вимаганням (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України), – інформує Державне бюро розслідувань. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові. Слідством встановлено, що посадовці вимагали та одержали від громадянина неправомірну вигоду, а саме паливні скретч-картки на дизельне пальне в об'ємі 1000 літрів, за сприяння у погодженні документів для діяльності автозаправної станції.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Волинської області.  Оперативний супровід -  Управління стратегічних розслідувань у Волинській області ДСР Нацполіції.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів