Поділитись:

Лучан з автомобіля закликатимуть дотримуватися карантину

Середа, 01 липня 2020, 16:51
Лучан з автомобіля закликатимуть дотримуватися карантину

З 2-го липня Луцьком курсуватиме спеціальний автомобіль Державної служби з надзвичайних ситуацій та попереджатиме громадян про дотримання заходів безпеки у зв’язку з поширенням коронавірусу COVID-19.

Про це повідомили в пресслужбі Луцької міської ради. 

“Кількість хворих щоденно збільшується. Ми розуміємо, що цей процес треба зупинити. Тож багато залежить від роз’яснювальної, профілактичної, контролюючої та попереджувальної роботи, яку ми з вами проводимо. Тому не послаблюємо своїх зусиль, зосереджуємося на дотриманні тих небагатьох правил, які на сьогодні існують, та працюємо над тим, щоб Волинь не була в числі областей, де найбільше інфікованих. Ми всі розуміємо, як дотримуватися заходів безпеки, єдине, що про це необхідно постійно нагадувати. Якщо раніше серед інфікованих було багато осіб, по яких ми не знали, хто є джерелом захворювання, то сьогодні фактично таких немає. Як правило, зараз йде мова про сімейні вогнища. Сподіваюся, що спільними зусиллями ми зведемо кількість хворих до мінімуму, а в перспективі – до нуля”, – зазначив в.о. міського голови Григорій Пустовіт. 

Нагадаємо: до таких заходів вдавалися на початку карантину. У березні вулицями Луцька їздив спецавтомобіль, з якого закликали сидіти вдома. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів