Поділитись:

Кількість скачувань гри Pokemon Go перевищила 75 млн

Середа, 27 липня 2016, 09:22
Кількість скачувань гри Pokemon Go перевищила 75 млн

Гра з елементами доповненої реальності Pokemon Go продовжує бити всі рекорди, які існують, а кількість її послідовників всього за три тижні досягла позначки в 75 млн.

Цими підрахунками поділився американський сайт SensorTower, що займається аналітикою і об'єктивною оцінкою додатків та ігор для смартфонів, – інформує hitech-news.ru.

Як повідомили представники сайту, гра, яка перевернула світ з ніг на голову, поставила абсолютні рекорди в кількості завантажень за тиждень, а також першою в історії досягла позначки в 50 млн завантажень за такий швидкий період.

Додаток з'явився на прилавках AppStore і PlayMarket 6 липня в США, а на день раніше в Австралії і Новій Зеландії. Вже 19 липня загальна кількість завантажень становила 50 млн, а на сьогоднішній день гра функціонує на пристроях 75 млн осіб в 32 країнах по всьому світу.

Аналітики пророкують Pokemon Go подальший стабільний ріст кількості завантажень і не сумніваються, що додаток переступить поріг в 100 млн за два місяці. Гра є безкоштовною, але вже принесла компанії розробнику Niantic, профінансованої корпораціями Google, Nintendo і The Pokémon Company, близько 75 млн доларів з продажів додаткових опцій і апгрейдів для головних героїв гри – покемонів (фентезі-тварин, які існують лише на екрані вашого смартфона).

Надрукувати
мітки:
коментарів