Поділитись:

У нового прокурора Волині – нові заступники

Середа, 27 липня 2016, 11:09

Прокурор Волинської області Максим Киричук офіційно отримав двох заступників.

Їх було призначено наказами Генерального прокурора України Юрія Луценка 26 липня, – інформує прес-служба Прокуратури Волинської області.

Так, заступниками прокурора Волинської області призначено Сергія Єфремова та Ярослава Голинського.

Довідково:

Сергій Єфремов народився 1980 року у Львові, вищу юридичну освіту здобув у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

В органах прокуратури працює з квітня 2002 року. Обіймав різні посади, у тому числі керівні, в органах прокуратури Львівської області та Генеральній прокуратурі України.

До призначення заступником прокурора Волинської області працював прокурором відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Генеральної прокуратури України.

***

Ярослав Голинський народився 1985 року в Тернополі, вищу юридичну освіту здобув у Львівському національному університеті імені Івана Франка та Одеській юридичній академії.

В органах прокуратури працює з грудня 2007 року. Обіймав різні посади, у тому числі керівні, в органах прокуратури м. Києва, Київської та Закарпатської областей.

До призначення заступником прокурора Волинської області працював начальником відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури Київської області.

Нагадаємо, що 16 липня Генпрокурор Юрій Луценко представив у Луцьку нового прокурора Волині – Максима Киричука.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ВАКЦИНА ВІД КОРУПЦІЇ: ЯК ЛУЦЕНКО НОВОГО ПРОКУРОРА ВОЛИНІ ПРЕДСТАВЛЯВ

Надрукувати
мітки:
коментарів