Поділитись:

У Луцьку патрульні ловили пішоходів, що переходили дороги не за правилами

Середа, 15 липня 2020, 00:39
У Луцьку патрульні ловили пішоходів, що переходили дороги не за правилами

Луцькі патрульні вкотре нагадують про необхідність дотримання правил дорожнього руху.

14 липня, інспектори відділу зав’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Волинській області провели профілактичну роботу, аби підкреслити громадянам, що переходити дорогу у невстановлених місцях – це чимале порушення, повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині на фейсбук-сторінці.

Лучанам, які нехтували правилами дорожнього руху, на вулицях, де є інтенсивний рух, роздали інформаційні листівки. Також із ними поспілкувалися патрульні та наголосили на важливості переходу дороги у встановлених місцях.

Від початку року на території обслуговування патрульні зафіксували 1389 випадків порушення правил дорожнього руху пішоходами.

Окрім того, за січень-червень 2020 року в області зареєстровано 92 ДТП з травмованими за участю пішоходів, що становить 26 % від загальної кількості ДТП з травмованими (загальна кількість ДТП з постраждалими – 351), в яких загинуло 13 осіб та 84 осіб травмовано.

Патрульна поліція Волинської області закликає бути відповідальними та неухильно дотримуватися ПДР.

У Луцьку патрульні ловили пішоходів, що переходили дороги не за правиламиУ Луцьку патрульні ловили пішоходів, що переходили дороги не за правиламиУ Луцьку патрульні ловили пішоходів, що переходили дороги не за правиламиУ Луцьку патрульні ловили пішоходів, що переходили дороги не за правиламиУ Луцьку патрульні ловили пішоходів, що переходили дороги не за правиламиУ Луцьку патрульні ловили пішоходів, що переходили дороги не за правиламиУ Луцьку патрульні ловили пішоходів, що переходили дороги не за правилами

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024