Поділитись:

У Луцьку з'явилися нові сквери

Четвер, 28 липня 2016, 12:04
У Луцьку з'явилися нові сквери

Сквер Святого Миколая, зелена зона поблизу ГУ Нацполіції, сквери у Старому місті та в мікрорайоні Вересневе офіційно ввійшли до переліку міських скверів.

Про це йшлося під час 11-ї сесії Луцької міської ради 27 липня, – пише ІА Волинські Новини.

Статус скверу вирішили надати чотирьом зеленим зонам у різних мікрорайонах міста. Це зелена зона на вулиці Богдана Хмельницького (сквер Святого Миколая поблизу міської ради), трикутна ділянка площею 0,093 гектара на розі вулиць Данила Галицького та Драгоманова, сквер на вулиці Словацького поряд з будівлями готелю "Україна" та ГУ Національної поліції у Волинській області площею 0,1082 гектара та дві зелені зона у мікрорайоні Вересневе (ділянка площею 0,8191 гектара на вулицях Ранковій та Цукровій, яку визначать як один сквер).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СКВЕР У ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА ХОЧУТЬ ОБЛАШТУВАТИ ЛАВКАМИ

Як повідомив директор КП "Парки та сквери міста Луцька" Анатолій Трикуш, до меж скверу на вулиці Богдана Хмельницького вирішили внести частину схилу П'ятницької Гірки. Іншу частину, що належить до прибудинкової території будинку, розташованого поряд з будівлею міськради, до складу скверу ввести не можуть.

Депутат Борис Смаль поцікавився, чи можливо включити до меж скверу в районі вулиць Ранкової та Цукрової території поблизу палацу культури на вулиці Корольова, які не належать закладу та не включені до прибудинкових територій. Анатолій Трикуш відповів, що питання опрацьовують і можливо на цій ділянці утворять новий сквер під час наступної сесії міськради.

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024