Поділитись:

Дітей-чорнобильців Волині годуватиме київська фірма за завищеними цінами

Четвер, 28 липня 2016, 13:20
Дітей-чорнобильців Волині годуватиме київська фірма за завищеними цінами

Управління соціального захисту населення Камінь-Каширської РДА Волині 19 липня за результатами тендеру замовило у ТОВ "Транс Логістик Центр" послуги з харчування дітей, потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи за 43 млн грн.

Про це сказано у "Віснику державних закупівель", – пише видання Наші Гроші.

До кінця року годуватимуть орієнтовно 9 612 школярів по 34,95 грн за діто-день.

Єдиним конкурентом було ТОВ "Військторг".

Цікаво, що ТОВ "Час мрій", Маневицька районна спілка споживчих товариств і ТОВ "Виробничо-комерційна фірма "Сава" пропонували на 9–40 % нижчі ціни.

Фірму "Час мрій" не допустили через відмову від виправлення помилки в розрахунку.

Заявку спілки відхилили через неправильний розрахунок торгівельної надбавки за старою ставкою ЄСВ, анульований сертифікат ISO 9001:2009, відсутність даних про один з банківських рахунків і транспорт для перевезення швидкопсувних продуктів.

"ВКФ "Сава" "викинули" за відсутність довіреності від банку на підписанта гарантії та довідки про несудимість представника за корисливі злочини (документ на директора надано). Фірма оскаржила своє відхилення в АМКУ.

Адмінколегія визнала першу підставу неправомірною, але погодилась із другою і відмовила в задоволенні скарги.

Власником "Транс Логістик Центр" є Ганна Бутенко, яка була співзасновником ліквідованого ТОВ "Адмет-Груп" – одного з "генерал-єнакієвських" годувальників армії.

Київський "Військторг" зареєстровано в червні 2015 року на одеситку Ольгу Матковську. У травні-червні він виграв єдині два тендери інших управлінь соцзахисту на суму 28,7 млн грн.

Крім того, у березні фірма запропонувала найнижчу ціну в 93,68 млн грн. на торгах Міністерства оборони у "Прозорро" щодо харчування бійців у двох областях. Згодом їх відмінили через відмову всіх учасників і уклали угоду за переговорною процедурою із "Транс Логістик Центр" на 126,3 млн грн.

Надрукувати
мітки:
коментарів