Поділитись:

У Луцьку 10 нічних закладів попалися на порушенні карантину (фото)

Понеділок, 20 липня 2020, 21:42
У Луцьку 10 нічних закладів попалися на порушенні карантину (фото)

За вихідні поліцейські у Луцьку склали 10 протоколів на суб’єкти господарювання за порушення карантинних вимог.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Волинської області у фейсбуці.

Працівники Луцького відділу поліції спільно з екіпажами патрульних поліцейських провели рейди нічними закладами Луцька, яким лише нещодавно дозволили працювати у звичному режимі, проте з дотриманням певних вимог.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів, заклади Луцька повинні були працювали з 7 до 23 години. Деякі із них знехтували цією нормою, тому нічні клуби, паби, більярди приймали відвідувачів після 23.00, що й зафіксували поліцейські.

На 10 суб'єктів господарювання правоохоронці склали протоколи за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тепер закладам доведеться сплатити від 34 до 170 тисяч гривень штрафу, якщо будуть відповідні рішення судів.

У Луцьку 10 нічних закладів попалися на порушенні карантину (фото)У Луцьку 10 нічних закладів попалися на порушенні карантину (фото)У Луцьку 10 нічних закладів попалися на порушенні карантину (фото)У Луцьку 10 нічних закладів попалися на порушенні карантину (фото)У Луцьку 10 нічних закладів попалися на порушенні карантину (фото)У Луцьку 10 нічних закладів попалися на порушенні карантину (фото)У Луцьку 10 нічних закладів попалися на порушенні карантину (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів