Поділитись:

Лучани "полюють" на нетверезих водії

Четвер, 28 липня 2016, 14:02
Лучани «полюють» на нетверезих водії

Лучани повідомили у поліцію про водія, який перед тим, як сісти за цермо, нібито вживав алкоголь у кафе.

Чергове повідомлення про водія, який може кермувати у нетверезому стані, надійшов учора, 27 липня, до чергової частини міської поліції.

Про це ІА Волинські Новини повідомили у прес-службі патрульної поліції міста Луцька.

Близько 22:30 навпроти кафе "Аверс", що знаходиться по проспекту Соборності, два екіпажі правоохоронців затримали водія автомобіля марки Mercedes, якого, у звязку із відповідною заявою на номер "102", і підозрювали у кермуванні транспортним засобом у нетверезому стані.

"Близько 22:30 працівники поліції зупиняли авто Mercedes, що рухалось по проспекту Соборності. До цього на лінію "102" надійшло повідомлення, мовляв, водій може перебувати в стані алкогольного сп'яніння, оскільки бачили, що він з дівчиною протягом тривалого часу перебував у кафе "Брама", що знаходиться біля гіпермаркету "Там-Там". Потім, зі слів очевидців, пара сіла в машину. Небайдужі лучани подумали, мовляв, водій, перебуваючи у закладі громадського харчування, нібито вживав алкоголь, після чого сів у свій транспортний засіб і поїхав.

Зреагувавши на виклик, працівники поліції зупинили його неподалік від кафе "Аверс", однак провівши усі необхідні заходи, правоохоронці з'ясували, що він був тверезим", - зазначили у луцькій поліції, натомість додавши, що небайдужість містян щодо таких інцидентів є позитивним фактором. Однак, на щастя, у вищезгаданому випадку все обійшлось, водій жодного закону не порушив.

Надрукувати
мітки:
коментарів