Поділитись:

У Луцьку буде новий фестиваль

П'ятниця, 29 липня 2016, 17:11
У Луцьку буде новий фестиваль

Лучани можуть очікувати на ще один гастрономічний фестиваль, який пройде восени і буде зовсім не подібний на "Lutsk Food Fest".

Про це розповів для ділового інтернет-видання "Конкурент" начальник відділу у справах молоді та сім'ї Луцької міської ради, співорганізатор конкурсу Олексій Веремійчик.

"Відкрию вам секрет, що ми працюємо зараз ще над одним фестивалем, який теж буде мати гастрономічний характер. Якщо найближчим часом ми всі моменти владнаємо, то на осінь Луцьк буде мати ще один якісний фестиваль", – сказав Олексій Веремійчик.

А щодо "Lutsk Food Fest", на останньому в цьому році фестивалі будуть представлені страви більше як двадцяти країн світу.

З його слів, на "Lutsk Food Fest" є великий попит. Адже люди приходять, резиденти цікавляться фестивалем і хочуть приймати в ньому участь. Тим більше, що окрім гастрономічної тематики, там проводять конкурси, запрошують музикантів, ді-джеїв, та художників. Також він повідомив, що четвертий фестиваль "Lutsk Food Fest" буде останнім в цьому році.

Якщо найближчим часом владнаємо всі нюанси, то на осінь Луцьк буде мати ще один якісний гастрономічний фестиваль, категорично не схожий на "Lutsk Food Fest" – Веремійчик

Організатор додав, що вони намагаються акцентувати на тому, щоб резиденти знижували ціни на фестивалі. Також вони хочуть розробити широке, типажне меню і граничні ціни, які зможе дозволити встановити кожен резидент "Lutsk Food Fest".

Родзинкою серпневого "Lutsk Food Fest" буде представлення учасниками гастрофестивалю країни та її національних страв. На сьогодні учасники подали досить широкий спектр страв із різних кухонь світу. Серед представлених кухонь лучани зможуть спробувати страви французької, італійської, німецької, китайської, туніської, тайландської та інших кухонь світу.

Надрукувати
мітки:
коментарів