Поділитись:

Голова Волинської ОДА нагадав, що 1 вересня може початися не в школах

Субота, 01 серпня 2020, 12:15
Голова Волинської ОДА нагадав, що 1 вересня може початися не в школах

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко, коментуючи ситуацію із карантинними обмеженнями, закликав волинян дотримуватися маскового режиму, соціальної дистанції та користуватися антисептиками.

Водночас, він нагадав, що:

“Пам’ятаймо, що наближається початок нового навчального року. Ми уже спробували навчати наших дітей дистанційно і дуже хочемо, аби з 1 вересня вони сіли за шкільні парти, а не за комп’ютери вдома. Однак, якщо епідеміологічна ситуація не буде відповідати вимогам МОЗ, освітні заклади будуть змушені закрити на карантин”

Нагадаємо, що Волинь потрапила до регіонів, де з 1 серпня вводяться суттєві карантинні обмеження, зокрема, й у Луцьку. Однак місцева влада вже висловила незгоду із таким рішенням уряду.

“Розумію, що багато хто з вас уже стомився від необхідності постійного контролю за своїми діями та часто забуває одягнути маску чи обробити руки антисептиком. Але нам треба вчитися з цим жити, адаптовуватися до нових вимог та робити усе від нас залежне, аби ситуація залишалася контрольованою, а вірус не поширювався ще більше.

Тому звертаюся до кожного волинянина: не забуваймо одягати маски в публічних місцях і транспорті, користуватись антисептиками та дотримуватись соціальної дистанції. Дотримуймося цих правил під час богослужінь, масових заходів, перебуваючи в кінотеатрі, на відпочинку чи в закладах громадського харчування”, - цитуємо Погуляйка.

Він додав, що ухвалюючи рішення, “уряд шукає баланс між карантинними заходами і забезпеченням комфортного життя громадян”.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 травня 2024
06 травня 2024
02 травня 2024
29 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024
23 квітня 2024
18 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024