Поділитись:

Співвласник VolWest Group: істерія навколо "Московської церкви" – план Путіна

Неділя, 31 липня 2016, 14:29

Віктор Корсак><span class=Віктор Корсак

Істерія навколо активності Московського патріархату в Україні грає на руку ворожої політики Путіна.

Таку думку висловив співвласник групи компаній із луцьким корінням VolWest Group Віктор Корсак на своєму фейсбуці, – інформує Волинь24.

Бізнесмен прокоментував сатиричну картинку, яка висміює піар Української православної церкви Московського патріархату.

От цю світлину коментує луцький бізнесмен

"Такі сатиричні картинки та будь-які подібні коментарі на цю тему (я впевнений, що їх створює ФСБ) – є ніщо інше, як підтримка ворожої політики, яка неминуче призведе, якщо їй сприяти, до розвалу нашої держави", – прокоментував він.

"Путін 15 років у свідомості українців та світової спільноти ділив Україну на схід та захід… Після стратегічного провалу такої політики він, як "досвідчений" у таких справах менеджер, вирішив розділити Україну на українських православних і російських та зробити із нашої держави Сірію", – вважає Віктор Корсак.

"Терміново, доки не пізно, варто припинити істерію навколо даного питання кожному із нас. А Порошенку замість популістських і неадекватних ситуації закликів, щодо оцінки церквами політичних подій, слід відкрити підручник із соціальної психології для першокурсників та прочитати, що таке динаміка великих соціальних груп і як нею управляти. Адже очевидно, що окупант реалізує в Україні параграф за параграфом", – додав бізнесмен.

"Головне, що нам сьогодні необхідно – це спокій. Адже спокій – це запорука "нашестя" зовнішніх інвесторів та базис для здійснення реінвестування внутрішніми. Це невідворотно забезпечить економічне зростання України. А економічно міцна держава є найефективнішою зброєю у боротьбі проти ворога, така зброя є значно точнішою за високоточні військові технології", – написав Віктор Корсак.

Довідково:

Віктор Корсак – співвласник групи компаній VolWest Group, доктор економічних наук. Син відомого письменника і журналіста Івана Корсака. У групу VolWest входить близько 20 компаній, зокрема Центр дозвілля і розвитку "Адреналін Сіті", мережа супермаркетів "Наш Край", холдинг "CID Media Group" (у минулому - медіа-холдинг "Сім'я і Дім"), Волинська філія комп'ютерної академії "ШАГ" тощо.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 вересня 2022
13:50
13 вересня 2022
09 червня 2022
15 квітня 2022
22 березня 2022
01 березня 2022
12 січня 2022
11 січня 2022
20 грудня 2021