Поділитись:

Кварцяний "наїхав" на волинське ЗМІ

Неділя, 31 липня 2016, 16:20
Кварцяний

Тренер ФК "Волинь" Віталій Кварцяний на післяматчевій прес-конференції 30 липня відмовився відповідати на питання журналіста інтернет-видання "ВолиньPost", яке назвав дитячим.

Крім того, видання, яке представляє медійник, тренер назвав таким, що деформує логіку. Після чого закінчив прес-конференцію, – повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

Незабаром автор "дитячого" запитання, журналіст Дмитро Кузнєцов відреагував на вчинок Кварцяного, написавши пост на фейсбуці.

"…тепер у волинського футболу з'явився новий ворог – самі здогадайтесь хто. Після чиновників, функціонерів, бухгалтерів, поганих гравців, тьоті Моті з сусіднього двору і глобального потепління – це, звичайно, ті грьобані журналісти. Які дають неправильні коментарі, деформують логіку, істину і правду. Що ж, кому цікаво, почитайте матеріали про "Волинь" на цьому "лживому" сайті за останні два місяці. Звісно ж, якщо готові зіштовхнутись з деформацією сприйняття футбольної дійсності…

"Я з вами не буду говорити щиро" – ключова вчорашня фраза. Таки дійсно, за ті три роки, які я походив на прес-конференції, щирістю там і не пахло. Місто, область, Федерація, судді, гравці (свої ж гравці), ФІФА, УЄФА, персонал клубу, журналісти – усі були удостоєні "щирого" ставлення. Ах, точно – нещодавно до цієї когорти додались ще фани команди. Ті єдині, які ще продовжують підтримувати її…

Я з вами не буду говорити щиро

А насправді, так навіть краще. Тепер ніякої прес-ложі, ніяких прес-конференцій, ніяких монологів і ніяких очікувань. І ніякого Вашого світу, де ніхто не може навіть слова сказати, продовжується "медіапартизанщина" (куди ж, то ж не можна розкривати секрети шедевральних тактик та стратегій), а людей на стадіоні просто вже скоро не буде куди дівати – їх все більше і більше! Головне ж, що "Дніпро має жити", чи не так?

Не люблю зарікатись, але це була остання пресуха. До моменту, коли на них буде кому задавати запитання. Колегам дякую за підтримку. Сезон відкрито" – написав журналіст.

Надрукувати
мітки:
коментарів