Поділитись:

«Рибпорушення» на Волині: 20 кілограмів вдалося врятувати, а три віддали на корм

Неділя, 09 серпня 2020, 13:40
«Рибпорушення» на Волині: 20 кілограмів вдалося врятувати, а три віддали на корм

На «гарячу лінію» Волинського рибпатруля 9 серпня надійшла інформація від небайдужих громадян про порушення на заплаві р. Стир в урочищі Чебені Рожищенського району Волинської області.

Державні інспектори рибоохорони прибули на вказане озеро. Під час обстеження водойми спільно з громадянами знайшли безгосподарське майно. З водойми вилучено дві мисинові сітки завдовжки120 метрів, – інформують у рибпатрулі. 

У сітках перебувало 23 кг водних біоресурсів. З них 20 кг риби у живому стані випущено у водне середовище (щука – 1 екз., лин – 3 екз., карась сріблястий – 5 екз., окунь – 5 екз., лящ – 11 екз, короп – 2 екз.). Попереджено збитків на суму 3 349 грн. Також 3 кг водних біоресурсів у снулому стані передадуть на корм тваринам у зоопарк. Складено акт виявлення безхазяйного майна, заборонені знаряддя лову вилучено.

«Ми вдячні кожному небайдужому рибалці за активну позицію у сфері збереження рибних запасів. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення правил рибальства. Ваша інформація дуже цінна в нашій роботі. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатруля: (067) 360-78-40», – повідомив начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів