Поділитись:

14-й "Бандерштат" провели в онлайн-режимі

Вівторок, 11 серпня 2020, 19:50
14-й «Бандерштат» провели в онлайн-режимі

14-й фестиваль українського духу «Бандерштат» очікував дуже складний виклик. В умовах розповсюдження COVID-19 та потреби дотримуватись усіх карантинних вимог лишалось тільки два шляхи: відмовитись від фестивалю або ж провести його онлайн. Організатори не злякались і зазіхнули на дуже складний фестивальний формат. Критики були впевнені, що нічого не вийде і заздалегідь пророкували фестивалю невдачу. 

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради

7-9 серпня 2020 року відбувся 14-й фестиваль «Бандерштат» і перший в онлайн-форматі. Організатори зберегли усі фестивальні традиції: від гутірок (гутіркова сцена) до музичної частини (музичний лайв), від спортивних до дитячих тематичних активностей, функціонувала літературна сцена, відбувалась і вечірня ватра… І, звісно, безалкогольні традиції, адже ведучі свята неодноразово наголошували на дотриманні й такоої важливої вимоги.
Луцька міська рада вкотре підтримала фестиваль, адже він давно вже став родзинкою та візитівкою міста!

14-й «Бандерштат» провели в онлайн-режимі

Крім традиційних подарунків учасникам гутірок та підтримки онлайн забігу «БандерRUN» Луцька міська рада цьогоріч організувала можливість перегляду фестивалю на великому екрані у кафе «Луцька Венеція», що у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Знову поринути у майже живу атмосферу фестивалю завдяки цьому було набагато легше. Зустріч із друзями, горнятко кави чи чаю, теплий плед, м’які пуфи, чарівна атмосфера – що може бути краще? Краще може бути тільки реальний Бандерштат в офлайні – 15-й і ювілейний, який, сподіваємось, відбудеться у 2021 році.

Захід тривав за підтримки Українського культурного фонду.

Перегляд фестивалю у «Луцькій Венеції» відбувався із дотриманням усіх карантинних вимог (простір облаштований за вимогами соціальної дистанції, наявні антисептики, проводився температурний скринінг тощо).

14-й «Бандерштат» провели в онлайн-режимі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів