Поділитись:

Якими будуть тарифи мобільних операторів у 2017 році

Вівторок, 02 серпня 2016, 20:31
Якими будуть тарифи мобільних операторів у 2017 році

Українські мобільні оператори знизять вартість своїх послуг у наступному році. Причиною такого рішення є суттєве зменшення їхньої клієнтської бази.

Три головних гравця на ринку мобільних операторів втрачають клієнтів через те, що ті поступово відмовляються від двох сім-карт, – повідомляє BusinessUA.Com.

Така тенденція спостерігається з початку цього року. Абоненти не здатні платити одразу за два номери.

Оператор lifecell із початку 2016 року втратив близько мільйона своїх абонентів. "Київстар" звіти не публікував, але зниження клієнтської бази його також торкнулося. Невеликий підйом був лише у МТС (Vodafone) завдяки спекулянтам, які продавали номери в Європі.

Окрім цього, Національна комісія з питань регулювання зв'язку знизила ставку доступу на мережі мобільних із 36 копійок до 23 копійок за хвилину. Наприкінці цього року планується ще одна реформа - вона знизить ставку фактично до нуля. Таким чином мобільний зв'язок в Україні стане фактично вільним.

Також оператори наголосили, що робитимуть акцент не на дзвінках, а на інтернеті. В мережі онлайн абонент не має обмежень, навіть якщо його співрозмовник користується іншим оператором.

Надрукувати
мітки:
коментарів