Поділитись:

Забута цигарка й підпал: чому на Волині горять автомобілі

Понеділок, 17 серпня 2020, 14:50
Забута цигарка й підпал: чому на Волині горять автомобілі

фото ілюстративне 

У ніч з 16 на 17 серпня на Волині вщент згоріли дві автівки. Ймовірною причиною пожежі в обох випадках є підпал.

Про розповіли ДСНС на Волині, – повідомляє Суспільне. 

О 1:00 ночі трапилася пожежа в Луцьку на вулиці Саперів, 10. Там зайнявся автомобіль "Ауді". У мережі користувачі виклали відео нічної пожежі у дворі багатоповерхівки. На момент знімання на місце події вже прибули рятувальники.

"Пожежа виникла з переднього лівого колеса, автомобіль знищений повністю і пошкоджено автомобіль "Шевроле", який стояв поруч", – каже Ірина Варварук.

На місце події викликали слідчооперативну групу.

"Поки що йдеться про навмисне пошкодження чужого майна, що завдало значних збитків. Триває досудове розслідування", – розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

Ще одна пожежа трапилася з автомобілем в Луцькому районі. У Рованцях загорівся легковий автомобіль "Фольксваген пасат". Вогонь знищив салон автомобіля, моторний відсік і пошкодив лако-фарбоване покриття.

"Автівку, ймовірно, теж підпалили", – кажуть рятувальники.

Ще одне авто зайнялося у Луцьку напередодні. Як розповіла Ірина Варварук, пожежа виникла в салоні автомобіля на вулиці Єршова в Луцьку. Машина згоріла повністю, також було пошкоджене авто, що стояло поруч. Ймовірна причина займання – необережне поводження з вогнем, а саме залишена цигарка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів