Поділитись:

У Луцьку буде новий маршрут – № 5

Середа, 03 серпня 2016, 10:17

На маршрут № 5, який захопить Лідавську та Ківерцівську вулиці, оголосять конкурс на перевезення пасажирів.

Маршрут називатиметься "Лідавська–Дубнівська". Про це розповів заступник начальника управління транспорту та зв'язку Олександр Середа 3 серпня під час засідання міськвиконкому.

На відкритий маршрут № 5 "Лідавська–Дубнівська" проведуть конкурс серед перевізників.

Член виконкому Сергій Романчук зауважив, що цей маршрут дублює уже чинний маршрут № 1.

"Цей маршрут буде обслуговувати частину Дубнівської, яка має потребу, потім великий масив садово-городній, також є вулиці Шопена та Лідавська", – пояснив Олександр Середа.

Представник перевізника Олександр Шаміс сказав, що треба змінити маршрутну мережу, бо 75 % маршрутів дублюють один одного.

"Ми в транспортний відділ звертались і говорили про це, і вони з нами погоджувались. Треба забрати маршрут № 8, бо він на 98 % дублює всі маршрути. Єдине, що захоплює Лідавську. А якщо ми відкриваємо цей маршрут і додаємо 9 машин, то цим тільки створюємо небезпеку, бо це буде призводити до перегонів", – сказав Олександр Шаміс.

Виконком рішення не прийняв. Однак член виконкому Михайло Щур запропонував поставити рішення на повторне голосування, але попросив міського голову дати протокольне доручення щодо вивчення можливості продовження маршруту № 5 до вулиці Ківерцівської. В такому варіанті рішення прийняли.

Надрукувати
мітки:
коментарів