Поділитись:

Савченко у Луцьку сказала, чи піде вона в президенти

Неділя, 07 серпня 2016, 21:00
Савченко у Луцьку сказала, чи піде вона в президенти

Як зазначила народний депутат Надія Савченко, що не задоволена жодним президентом України.

Про це вона сказала в ексклюзивному спецвипуск-інтерв'ю суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд LIVE".

"Мені байдуже, хто буде наступним президентом України. Головне, щоб цей президент мав совість і зробив все для України, а не для себе", - зазначила вона.

Також вона сказала, що не задоволена жодним президентом України, "в принципі, як і весь народ України за 25 років незалежності".

"Це, на жаль, і наша ментальність (бути не задоволеним владою, - Конкурент), і влада з нашої ментальності і витікає. Треба починати із себе, треба робити щось, щоб країна була краща, самому, тоді буде результат", - повідомила Савченко.

"Чи є в мене абміції? В мене є тільки бажання реально щось зробити, а не говорити. Я не задаюся ціллю влади заради влади. Я не хочу стати президентом, щоб отримати владу і відірватися від землі ходити богом. Мені абсолютно байдуже, хто буде Президентом. Все просто постать.Це будуть робити люди, вони будуть вказувати йому дорогу. І так повинно бути. Тому нема в мене амбіцій влади заради влади", - запевнила Надія Савченко.

До слова, за даними соціологічного опитування соціологічного центру SOCIS, яке проводили у червні цього року, Надія Савченко лідирує в президентському рейтингу.

Детальніше про це дивіться з 1 хивили 20 секунди програми.

Переглянути відео на YouTube.

Надрукувати
мітки:
коментарів