Поділитись:

"Я намагаюся утримати себе від політики", – Джамала

Неділя, 07 серпня 2016, 17:17
«Я намагаюся утримати себе від політики», – Джамала

На фестивалі "Бандерштат" Джамала розповіла, чи піде у політику.

Джамала вважає, що музикант не повинен бути одноманітним. Про це вона розповіла 7 серпня під час прес-конференції на фестивалі "Бандерштат".

Співачка зазначила, що щаслива від того, що може собі дозволити повну свободу робити те, що хоче.

"Я не програмую себе. Як відчуваю так і роблю. Можливо, це погано для бізнесу, але я нічого з ними спільного не маю, я роблю музику", – сказала Джамала.«Я намагаюся утримати себе від політики», – Джамала

На питання, чи збирається виконавиця у політику, вона відповіла, що намагається утримати себе від політики і розвивати себе, як музикант.«Я намагаюся утримати себе від політики», – Джамала

"Я намагаюсь утримати себе від політики, бо це вже зовсім інший шлях. Якщо ти політик, то маєш займатись цим постійно. Я не хочу себе відривати від музики, я дуже це люблю і дуже багато років на це поклала. Хочу бути композитором, бути виконавцем, до якого люди хотітимуть потрапити на концерт", – зауважила Джамала.

Наостанок співачка додала, що виступаючи європейськими містами, помітила, як змінилось ставлення до України у більш позитивному руслі. На "Бандерштаті" Джамала пообіцяла порадувати своїх шанувальників багатьма новими піснями та хітами із попередніх альбомів.

Надрукувати
мітки:
коментарів