Поділитись:

"Безжалісно штрафувати", – Гунчик хоче жорстких покарань для нищівників доріг

Понеділок, 08 серпня 2016, 12:24

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик розповів, що 40 % проблемних доріг області стали такими через недбалу експлуатацію.

Про це він повідомив у понеділок, 8 серпня, під час оперативної наради.

"Незважаючи на попередження, перевізники ігнорували усі пропозиції, чим наносили величезну шкоду. Хоча була висока температура, на дорогах відбувався інтенсивний рух вантажних автомобілів", – обурився очільник області.

Заступник начальника служби автомобільних доріг у Волинській області Юрій Ришкевич сказав, що було облаштовано 27 майданчиків для відстою транспорту. Відмітив посадовець роботу пересувного комплексу, який проводить контроль за вагою транспорту.

"Завдяки ньому було виписано штрафів на 22 тисячі євро", – підкреслив Ришкевич.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЯК НА ДОРОЗІ ЛУЦЬК-ЛЬВІВ ЗВАЖУЮТЬ ТРАНСПОРТ (ОНОВЛЕНО)

Своєю чергою, Володимир Гунчик "виписав наганяя" сільським головам, які закривають очі на порушення, бо не хочуть псувати відносини з бізнесом.

"Не встигли вирівнювальний шар покласти на дорозі Луцьк-Львів, як омбудсмени "мєсного разліва" погнали перевантажені зерновози на трасу. Прошу усі профільні служби безжалісно штрафувати водіїїв та дивитися, хто за ними стоїть", – резюмував голова ОДА.

Надрукувати
мітки:
коментарів