Поділитись:

На Волині за вихідні зникло четверо неповнолітніх

Понеділок, 21 вересня 2020, 10:16
На Волині за вихідні зникло четверо неповнолітніх

На Волині за вихідні зникли четверо неповнолітніх. Усіх розшукала поліція. 

Таку інформацію оприлюднила поліція Волинської області у понеділок, 21 вересня. 

Повідомлення про зникнення учениці 7 класу однієї з луцьких шкіл поліція отримала 18 вересня увечері. Усі сили й засоби особового складу поліції були зорієнтовані на пошуки дівчини. Лише пізно ввечері вона вийшла на зв'язок і повідомила, що рухається в напрямку с. Кременець. Тут її забрали поліцейські разом з матір’ю. 

Протиправних дій щодо школярки не скоювалось. З батьками провели профілактичну бесіду та в подальшому перевірять ситуацію в цій сім’ї.

Інше повідомлення про зникнення дітей надійшло до поліції 19 вересня, близько 18-ї години. Працівниця школи-інтернату в Ківерцівському районі повідомила, що двоє неповнолітніх самовільно покинули заклад. 16-річний хлопець і 17-річна дівчина, як встановили згодом, уже неодноразово втікають з інтернату.

Через кілька годин дітей знайшли силами працівників Ківерцівського відділу поліції, до пошуків залучали також кінологів. Виявилось, діти вирішили піти до сусіднього населеного пункту, де в хлопця є житло. Дівчину знайшли раніше, хлопець ж вирішив бігти полем, там його й зупинили правоохоронці. 

Директорку закладу поліція притягне до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тим часом, інформація про те, що 17 вересня у Луцьку невідомі намагались викрасти учня 2 школи, наразі не знайшла підтвердження.

"Звертаємось до громадян не розповсюджувати чутки і користуватись лише перевіреними та достовірними джерелами інформації.Повідомлення про те, що невідомі намагались викрасти школяра, справді надходило від матері учня. Поліцейські одразу спрямували сили й засоби, аби встановити всі деталі події, того ж дня було і відповідне звернення до адміністрації, батьків, учнів та вчителів 2 школи.

Однак інформація про можливу спробу викрадення дитини підтвердження не знайшла. З учнем та його батьками продовжують працювати поліцейські", - пишуть правоохоронці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів