Поділитись:

Яким запам'ятають третій день "Бандерштату"

Понеділок, 08 серпня 2016, 21:00

На заключний день ювілейного 10-го фестивалю "Бандерштат" приїхала переможниця Євробачення Джамала.

У неділю, 8 серпня пройшов заключний день фестивалю українського духу "Бандерштат". Сюди з'їхалися не лише зі всіх куточків України, а й із Маямі (США) і навіть з Китаю, щоб разом послухати якісну музику і не тільки.

Адже окрім музичних сцен була ще й гутіркова, де про жахіття війни розповіли ветерани УПА.

Молодь спілкується з ветеранами УПА><span class=Молодь спілкується з ветеранами УПА

Радник Міністра з питань інформаційної політики щодо Криму Еміне Джеппар поспілкувалась із присутніми про боротьбу кримських татар за український Крим".

Також програміст Віктор Левандовський "IT: преспективи бізнесу та кар'єри". Із режисером Любомиром Левицьким слухачі могли поспілкуватись про реалії українського кіно.

Поговоримо про ІТ?><span class=Поговоримо про ІТ?

Наостанок прямо з дороги, на гутірку забіг фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який розповів "бандерштатівцям", чому він займається волонтерством.

Тим часом на urban сцені ведучі Жора Потапчук та Галина Падалко разом із любителями важкої музики "відривалися" під хіти луцького рок-гурту "Neverend". А на великій сцені Сашко Положинський та гурт "Тартак" вийшли просто на саунд-чек, а вже зібрали біля себе чимало слухачів.

Саунд-чек Саунд-чек "Тартака"

Бережись автомобіля! Особливо коли він поливає водою><span class=Бережись автомобіля! Особливо коли він поливає водою

"Neverend" на важкій сцені

Саунд-чек Саунд-чек "Тартака" зібрав чимало слухачів

Ведучі Жора Потапчук та Галина Падалко><span class=Ведучі Жора Потапчук та Галина Падалко

Волонтери прибирають під головною сценою наслідки вчорашніх виступів><span class=Волонтери прибирають під головною сценою наслідки вчорашніх виступів

Положинський і фанатки><span class=Положинський і фанатки

Колоритний Колоритний "бандерштатівець"

Захар Ткачук><span class=Захар Ткачук

Нічого особливого - просто заснув під urban stage (!)><span class=Нічого особливого - просто заснув під urban stage (!)

Голова ГО "Молодіжна платформа" Захар Ткачук у форматі світового кафе пояснював всі аспекти такого поняття як "інформаційна війна".

Цілий натовп фанатів зібрала біля себе переможниця цьогорічного "Євробачення" Джамала. Вже увечері на сцені після виступів таких гуртів, як MORPHINE SUFFERING, "Гайдамаки" під пісні Джамали танцювали усі, та й зі сцени слухачі довго не хотіли її відпускати. Закривали вечір гурти "Антитіла" та "Тартак".

Сашко Положинський сказав, що не хоче, щоб фестиваль переносили в інше місце. Адже іподром - це найвдаліше місце для такого фестивалю. Робота головної сцени цьогорічного фестивалю після виступу Положинського і гурту завершилась, однак на "Бандерштаті" продовжувало бурлити життя: тиха сцена, нічний кіноперегляд й наметове містечко, у якому панувала своя домашня атмосфера.

легендарні легендарні "Гайдамаки"

Були танці!><span class=Були танці!

Вокаліст гурту Вокаліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя

Під час виступу Джамали в натовпі майорів прапор кримських татар><span class=Під час виступу Джамали в натовпі майорів прапор кримських татар

Енергійний Сашко Положинський><span class=Енергійний Сашко Положинський

Надрукувати
мітки:
коментарів