Поділитись:

Два варіанти ЗНО з математики: скільки часу триватиме тестування

Четвер, 24 вересня 2020, 19:33
Два варіанти ЗНО з математики: скільки часу триватиме тестування

Зовнішнє незалежне оцінювання у 2021 році з математики рівня стандарту триватиме 150 хвилин, на повний варіант сертифікаційної роботи відведено 210 хвилин.

Про це розповіла експертка Українського центру оцінювання якості освіти Ліліана Захарійченко, – пишуть Українські Національні Новини. 

"На сертифікаційну роботу, яка містить завдання лише рівня стандарту відведено 150 хвилин, на повний варіант сертифікаційної роботи – профільний рівень та рівень стандарту – відведено 210 хвилин", – розповіла Захарійченко.

Із її слів, для проведення ДПА з математики, яка є обов’язковою в цьому році укладено два варіанти сертифікаційних робіт: сертифікаційна робота з математики, яка містить лише завдання рівня стандарту, та повний варіант сертифікаційної роботи, який містить завдання рівня стандарту та профільного рівня.

"Цього року була змінена структура сертифікаційної роботи у зв’язку із запровадженням державної підсумкової атестації з математики, яка буде обов’язковою. Отже, завдання з №1-16 – це завдання з однією правильної відповіді, завдання №17-20 – це завдання на встановлення відповідності або логічні пари, завдання №21-26 – це структуровані завдання з короткою відповіддю, завдання №27-29 не включаються у сертифікаційну роботу для рівня стандарту, завдання №30 та №31 з відкритою формою з розгорнутою відповіддю, завдання №32-34 – це завдання розгорнутої форми, вони є в лише в програмі профільного рівня", – розповіла Захарійченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів