Поділитись:

Лучани змушені знести гаражі, щоб потім встановити їх законно

Середа, 10 серпня 2016, 15:39
Лучани змушені знести гаражі, щоб потім встановити їх законно

Члени гаражного кооперативу "Січовий" хочуть орендувати земельну ділянку для розміщення на ній земельних гаражів, а у міськраді кажуть, що для цього передусім треба знести ті гаражі, які там розміщені незаконно.

ГК "Січовий" просить виділити їм земельну ділянку на вулиці Дорошенка, щоб розмістити там металеві гаражі. Про це йшлося 10 серпня під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала сказав, що за цим питанням їхнє управління підготувало відмовний проект рішення. Він пояснив, що ця ділянка не вільна, адже на ній стоять хаотично й незаконно розміщені гаражі, зокрема й такі, які належать членам кооперативу. До того ж він зауважив, що є рішення про їхнє знесення.

"Люди хочуть, щоб гаражі не зносили, й через це просять, щоб міська рада дала цю земельну ділянку під гаражі", – сказав Сергій Шабала.

Представник кооперативу пан Леонід пояснив, що люди хочуть взяти цю ділянку в оренду.

Натомість депутатська комісія запропонувала кооперативу спочатку виконати рішення виконкому і демонтувати незаконно встановлені гаражі, тоді ця земельна ділянка вважатиметься вільною і в майбутньому вони можуть подавати документи на її оренду. Відповідно, законно встановити металеві гаражі.

Надрукувати
мітки:
коментарів