Поділитись:

"ФФУ нічого не зробила, щоб підтримати "Волинь", – Віталій Кварцяний

П'ятниця, 12 серпня 2016, 19:32

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний розповів про те, як клуб бореться за отримання права дозаявляти нових гравців.

Як повідомляє канал Футбол 1, лучани розрахувалися з усіма боргами і очікують від ФІФА зняття обмеження на проведення трансферів, – інформує Football.ua.

Позитивне рішення світового футбольного органу є вкрай важливим для "Волині", оскільки вже на старті сезону з різних причин її залишили чотири футболісти.

"Ми подали апеляцію, яку вже місяць розглядають. Клуб закрив всі борги, які були. Суми дуже серйозні, але поки що ці дядьки-тихоходи, які повільно думають, довго приймають рішення в Цюріху. Але візьмемо для початку Київ, де зовсім не розуміють ситуацію, що склалася. У ФФУ працюють 270 чоловік, але федерація нічого не зробила, щоб підтримати наш клуб", – заявив журналістам Кварцяний.

"Найгірше, що в юнацьку і молодіжну команди ми не можемо взяти футболістів навіть із аматорських колективів області. Ось це парадокс", – резюмував він.

Нагадаємо, що раніше Віталій Кварцяний, який за сумісництвом обіймає ще й посаду президента ФК "Волинь", вже скаржився на бездіяльність керівного органу українського футболу в питанні зняття з луцького клубу трансферного бана.

Надрукувати
мітки:
коментарів