Поділитись:

У СНУ обрали нового голову Студентської ради

Вівторок, 13 жовтня 2020, 11:35
У СНУ обрали нового голову Студентської ради

8 жовтня у Східноєвропейському національному університету імені Лесі Українки відбулися вибори нового голови Студентської ради університету.

На посаду очільника студентського самоврядування висувався один кандидат – Олександр Шум, четвертокурсник юридичного факультету. За результатом підрахунку бюлетенів виборчою комісією кандидат отримав 418 голосів «ЗА» із 585 можливих, – повідомили на сторінці вишу. 

Серед основних завдань новий голова студентської ради ставить за мету захист студентів та налагодження міцної співпраці між адміністрацією Лесиного вишу і студентства.

«Я буду працювати над захистом студентів і надійним мостом між адміністрацією та студентами. Щоб передавати як новини, так і проблеми задля їх вирішення. Буде команда, будемо намагатися показати найкращі результати», – сказав Олександр Шум.

Новообраного голову привітали представники адміністрації вишу. Ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось побажав успіху в реалізації спільних заходів та проєктів, а також наголосив, що найважливіше – це добробут студентів і розвиток університету.

«Ми відкриті для вас, ми готові до будь-якої співпраці з вами. Головне – це розвиток університету. Я б дуже хотів щоб цей досвід ви використали для блага, для розвитку самоврядування, для розвитку студентства і створення кращих умов для навчання», – зазначив ректор.

Також відбулися вибори і студентських деканів факультетів університету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів