Поділитись:

У луцьких садочках відкриють додаткові групи

П'ятниця, 12 серпня 2016, 15:30
У луцьких садочках відкриють додаткові групи

Три додаткові групи у дошкільних навчальних закладах № 1, 6, 28 почнуть діяти вже до Дня Незалежності.

У дитячих дошкільних закладах № 1, 6, 28 відкриють три додаткові групи. Про це йдеться у рішенні міськвиконкому від 12 серпня.

Зокрема, у садочках № 1, 6, 28 провели реконструкцію приміщень у додаткові групи. За словами начальника управління освіти Луцької міської ради Олега Гребенюка, робота майже завершена, і зараз туди завозять меблі.

Він додав, що потреба відкриття цих груп виникла через те, що у Луцьку дітей більше, аніж місць у садочках, й така проблема існує постійно.

"Відкриваємо три додаткові групи. Проектна навантаженість груп в середньому 20 дітей. Однак в нас існує перевантаженість груп в садочках. Звісно ж, якщо це не спеціалізована і не інклюзивна група. Якраз така група для дітей з важкими вадами мовлення буде відкрита у 28-му садочку", – пояснив Олег Гребенюк.

У проекті рішення йдеться й про те, що для своєчасного відкриття та створення належних умов у додаткових групах необхідно ввести ще 19 штатних одиниць. Виплата заробітної плати працівникам додаткових груп становитиме 269 тисяч 100 гривень, які закладені в бюджеті.

Начальник управління освіти повідомив, що новостворені додаткові групи почнуть діяти вже до Дня Незалежності.

Надрукувати
мітки:
коментарів