Поділитись:

"Нововолинська шахта продасть 13 тисяч тонн вугулля", – депутат

Субота, 13 серпня 2016, 10:50
«Нововолинська шахта продасть 13 тисяч тонн вугулля», –  депутат

У Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України запевнили, що у вересні 2016 року планується проведення закупівлі послуг щодо переробки 13 тисяч тонн вугілля шахти №10 "Нововолинська".

Про це сказано у відповіді на депутатське звернення Ігоря Гузя до вугільного Міністра Ігоря Насалика, в якому він вимагав негайно віднайти можливість для реалізації 13 тисяч тонн вугілля, що лежить на території шахти №10 під відкритим небом вже три роки, – повідомляє БУГ.

Виручені гроші від його продажу спрямують на фінансування цієї копальні.

"У вересні поточного року планується проведення закупівлі послуг з переробки вугілля відповідно до Закону України "Про публічні закупівлі" з використанням електронної системи закупівель Prozorro. Крім того, розглядається можливість реалізації вугілля споживачам у рядовому вигляді. Надходження коштів від реалізації вугілля дозволить частково здійснити розрахунки за виконані будівельно-монтажні роботи та погасити заборгованість із заробітної плати учасникам будівництва", – йдеться у відповіді з Міністерства.

"На фоні затримки з надходженням інших коштів – це позитив. Кілька років вугілля просто лежало і не використовувалося. Тепер чекаємо на його успішну реалізацію, щоб використати ці гроші на підтримку шахти та наших гірників", – коментує Ігор Гузь.

«Нововолинська шахта продасть 13 тисяч тонн вугулля», –  депутат

«Нововолинська шахта продасть 13 тисяч тонн вугулля», –  депутат

Надрукувати
мітки:
коментарів