Поділитись:

Жінка, яка відтяла своїй дитині голову і бігала з нею голою, піде лікуватися в психлікарню

Середа, 21 жовтня 2020, 13:00
Жінка, яка відтяла своїй дитині голову і бігала з нею голою, піде лікуватися в психлікарню

Суд у Харкові задовольнив клопотання прокурора про застосування примусових медичних заходів до підозрюваної у вбивстві дитини в Подвірках Дергачівського району у квітні 2020 року.

Про це 21 жовтня повідомив речник прокуратури Харківщини Дмитро Чубенко, пише “Суспільне”.

За його словами, судово-психіатрична експертиза визнала підозрювану хворою на хронічне психічне захворювання, "що позбавляло підозрювану можливості усвідомлювати свої дії і керувати ними у період часу, що відноситься до інкримінованого діяння".

"У зв'язку з неосудністю особи, ухвалою суду задоволено клопотання прокурора про застосування примусових медичних заходів у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу з суворим наглядом", — повідомив Чубенко.

Підозрювана залишатиметься у слідчому ізоляторі місяць — до закінчення апеляційного оскарження.

За даними слідства, під час розслідування справи проведено понад 30 експертиз. "Даних про причетність інших осіб до цього злочину не встановлено", — повідомив Чубенко.

Нагадаємо, що 30 квітня у Харкові затримали голу жінку, яка бігала містом із пакетом, де була відрізана голова її рідної дочки. Затриманій жінці – 38 років. Убита дівчинка – її 13-річна дочка Христина. На момент затримання жінка голою бігала по вулиці та розмахувала ножем. Її переслідували чотири екіпажі поліції.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів