Поділитись:

"Не говоріть єресі!", - Козюра до начальника департаменту ЖКГ

Неділя, 14 серпня 2016, 14:33

Депутат Луцькради Андрій Козюра пояснив звідки можна взяти гроші на погашення різниці у тарифах після накладення мораторію на їх підвищення.

Після введення мораторію на підвищення тарифів, різницю заплатили б із кишень бюджетників. Про це розповів начальник департаменту ЖКГ Юрій Крась під час телеефіру ток-шоу "Протилежний погляд Live".

Він сказав, що вважає недоцільним введення мораторію на тарифи, оскільки згідно із законодавством, коли б прийняли таке рішення, то міська рада мала б компенсувати різницю в тарифах.

"Це треба було б знайти десь ці гроші або з чогось забрати, з зарплат тих самих вчителів, медиків. Тобто вийшло б, що з одної сторони дали гроші, а з іншої забрали з їхніх зарплат. Хоча держава дає субсидії,які покривають частину тарифів", - сказав Юрій Крась.

Андрій Козюра сказав, що начальник департаменту ЖКГ Луцької міської ради по інакшому коментувати цю ситуацію не може.

"Перше, що скажу - не говоріть єрєсі! Ніхто із зарплат бюджетників коштів забрати не зможе - це захищена стаття. Звідки брати ці кошти? Перевиконання бюджету у першому півріччі становить 44 мільйона, їх сміливо можна було використати на різницю тарифів", - сказав Андрій Козюра.

Надрукувати
мітки:
коментарів