Поділитись:

Не бачу причин не виділяти "Укрнафті" землі в оренду, – Гунчик

Понеділок, 15 серпня 2016, 14:00
Не бачу причин не виділяти «Укрнафті» землі в оренду, – Гунчик

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик каже, що не бачить жодних проблем у тому, що ПАТ "Укранфта" виділили 0,5 гектара землі в оренду на 10 років у Ковельському районі.

"Ми таких ділянок виділяємо зараз десятки, сотні для різних суб'єктів підприємницької діяльності. І я не бачу причин, чому "Укрнафті" не виділити, якщо це законним способом усе робиться", – зазначив голова ОДА у коментарі Діловому виданню "Конкурент".

Зі слів Володимира Гунчика, ініціаторами таких питань є або суб'єкти підприємницької діяльності, або місцеві органи влади.

"Якщо є відповідні вільні земельні ділянки і вони знаходяться у процедурі розпоряджень Держгеокадастру і обласних або районних держадміністрацій, я не бачу причин, щоб це питання не вирішувати", – каже голова ОДА.

Як повідомив Володимир Гунчик, перед тим, як він підписує розпорядження, усі наявні документи перевіряє юридична служба облдержадміністрації, Держгеокадастр.

Нагадаємо, що згідно з розпорядженням голови Волинської ОДА від 1 серпня публічному акціонерному товариству "Укрнафта" вирішили надати 0,5 гектара землі в оренду на 10 років для обслуговування автозаправної станції, яка розташована поблизу Ковеля.

Надрукувати
мітки:
коментарів