Поділитись:

"Всі дії мають наслідки", – Моклиця про ситуацію з деревами на Лесі Українки

Вівторок, 16 серпня 2016, 20:37

Заступник міського голови Юрій Моклиця закликає лучан "не вестися на дурниці і маніпуляції".

Про це він написав у Facebook.

"Знайомтесь, це одне із так званих "здорових" дерев, яке треба рятувати/лікувати/оберігати за словами новоспечених екоактивістів. Росте на вулиці Лесі Українки біля магазину "Вайн тайм". Це дерево насправді дуже важливе, бо крім того, що вірою і правдою воно відслужило лучанам свою добру службу, зараз воно стало символом, який демонструє позицію теперішніх "екологів". Зверху твердий популізм, а в середині – гнила серцевина", – іронічно відреагував на дії активістів Моклиця і закликав лучан аналізувати ситуацію самостійно.

"Люди, можете ненавидіти владу скільки завгодно, але не ведіться на дурниці і маніпуляції. Ми поступово будемо спростовувати ті міфи, в які ви зовсім випадково повірили, але наберіться терпіння, вчіться аналізувати. Всі дії мають наслідки. Хто буде відповідати за наслідки, якщо це дерево завалиться? А такі дерева мають властивість нечікувано падати", – зазначив він.

З його слів, дві третини дерев на вул. Лесі Укранки в незадовільному стані.

"Якесь гірше якесь краще, але кепські майже всі. Вже в цій ситуації відповідальність наступає не за дії, а за бездіяльність", – переконаний Моклиця.

Нагадаємо: на вулиці Лесі Українки експерти обстежили 23 дерева. Майже всі вони досягли своєї вікової межі. Натомість громадський активіст Ігор Алексєєв запевнив, якщо ці дерева комунальники захочуть зрізувати, то люди влаштують фізичне протистояння.

Надрукувати
мітки:
коментарів