Поділитись:

У Луцьку діятиме мораторій на розміщення МАФів

Середа, 17 серпня 2016, 10:40
У Луцьку діятиме мораторій на розміщення МАФів

Якщо на сесії підтримають відповідний проект рішення, то з першого вересня будуть відмовляти у прийомі заявок на розміщення МАФів на окремих вулицях.

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко винесе на сесію Луцькради проект рішення, яким накладуть мораторій на розміщення МАФів. Про це він розповів 17 серпння під час засідання міськвиконкому.

Заступник міського голови зауважив, що коли рішення депутати підтримають, то з першого вересня на заявки щодо розміщення МАФів буде відмова, особливо в тих випадках, коли підприємець захоче поставити МАФ на одній із 12 вулиць, де вже затверджені комплексні схеми розташування кіосків.

Сергій Григоренко зауважив, що управління архітектури продовжує розробку подібних схем на інших вулицях міста, тому щомісяця буде видавати "на-гора" дві чи три схеми, адже це дуже об'ємна робота, яка потребує часу.

Луцький міський голова Микола Романюк сказав, щоб в розробку комплексних схем ставили парк 900-річчя Луцька. Тому що, за його словами, парк треба "оживити", тому там необхідно поставити якісь кіоски з солодкою водою чи морозивом.

Надрукувати
мітки:
коментарів