Поділитись:

Головне в Луцьку за четвер, 19 листопада

Четвер, 19 листопада 2020, 22:00
Головне в Луцьку за четвер, 19 листопада

Інформаційне агентство "Конкурент" підготувало добірку найцікавіших та найважливіших новин за четвер, 19 листопада 2020 року.

Про смерть

Застрелився Роман Бузулук, якого підозрюють у смертельній аварії у Луцьку. Тіло чоловіка знайшли в лісі в селі Головно Любомльського району. Поруч лежала рушниця. Нагадаємо, що увечері 27 вересня 2020 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля Infiniti-QX50, на вулиці Потебні у Луцьку порушив правила дорожнього руху, що призвело до зіткнення його авто із автомобілем Volkswagen Passat B6. У результаті ДТП загинула 47-річна жінка. Ще одну пасажирку автомобіля "Volkswagen Passat B6" доправили у лікарню з травмами. Інші подробиці самогубства тут.

Про таємні сесії

За таємний дерибан землі у Княгининку взялася прокуратура. Законність ухвалення рішень депутатами сільської ради в Луцькому районі перевірять в межах кримінального провадження.

Натомість у Жидичинській і Заборольській сільрадах відбулися земельні сесії, на яких розглядали питання про виділення земельних ділянок для "своїх". Зі слів депутата Миколи Федіка, в кількох ОТГ, які незабаром стануть частиною Луцька, відбулися земельні сесії, подібні до сесії в Княгининівській сільській раді.

Про ДТП у Луцьку

На проспекті Перемоги у Луцьку зіткнулися два легковики: фольксваген і субару. ДТП трапилася через недотримання безпечної дистанції. Чорний фольксваген врізався у субару. На щастя, обійшлося без постраждалих. Фото тут.

Про коронавірус

Від ускладнень, спричинених коронавірусом, учора, 18 листопада, померла 69-річна молодша медична сестра Волинської обласної клінічної лікарні. Жінка захворіла ще 13 жовтня. Подробиці тут.

Про Ващенюка

Після звільнення із обласного управління охорони здоров'я, яке він очолював 15 років, Ігор Ващенюк не пішов із медицини. Однак, у державних структурах він більше не працює. Нині Ігор Ващенюк працює у ТОВ "ГЕМО МЕДИКА Луцьк". Більше тут.

Інші цікаві та важливі новини:

  1. Лучани поскаржилися на вербу, яка розрослася і заважає їм ходити
  2. Підприємець «наварив» понад 700 тисяч на будівництві футбольного мініполя у Княгининку
  3. У Луцьку на вулиці Кравчука горів автомобіль
  4. Бюджет участі 2020: у Луцьку затвердили проєкти-переможці
  5. Визначили найкращий ескіз Великого герба України

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ГОЛОВНІ НОВИНИ:

Надрукувати
мітки:
коментарів