Поділитись:

Нацполіція буде їздити на вітчизняних автомобілях

Четвер, 18 серпня 2016, 15:34
Нацполіція буде їздити на вітчизняних автомобілях

Національна поліція України отримає 18 спеціально обладнаних патрульних автомобілів ZAZ Forza і ZAZ Vida.

Про це ЛІГА.net повідомили в прес-службі Української Автомобільної Корпорації (УкрАВТО).

Автомобілі випускаються на потужностях Запорізького автозаводу, який входить в структуру корпорації УкрАВТО (належить Таріелу Васадзе). Уперше машини для поліції УкрАвто представило в травні: на Столичному автошоу.

Нагадаємо: в квітні глава нацполіції Хатія Деканоїдзе заявила, що на заміну Tоyota Prius (поставлених в Україну Японією в рамках продажу квот на викиди вуглекислого газу) відомство буде купувати більш підходящі машини. Всього Японія в рамках Кіотського протоколу передала МВС України близько 1 600 автомобілів Toyota Prius з гібридними двигунами.

У липні Міжвідомча робоча група МВС і Мінекології схвалили проект щодо заміни автопарку української поліції гібридними кроссоверами Mitsubishi Outlander PHEV.

"Панове українські поліцейські! Ви отримаєте 651 новий унікальний сучасний потужний екологічний гібридний кросовер Mitsubishi Outlander PHEV. Народ України сподівається, що ви будете гідні цієї інновації!" – написав у своєму Facebook глава МВС Арсен Аваков, додавши, що нові машини замінять застарілі ВАЗ і УАЗ.

Надрукувати
мітки:
коментарів