Поділитись:

Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)

П'ятниця, 19 серпня 2016, 17:28
Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)

На ремонт виробничих приміщень "Луцького підприємства електротранспорту" (ЛПЕ), які знаходилися в незадовільному стані, з міського бюджету виділили 2,5 мільйонів гривень.

Сьогодні, 19 серпня, міський голова Микола Романюк разом зі своїм заступником Сергієм Григоренком ознайомилися з результатами ремонтних робіт на ЛПЕ, – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

У електротранспортному цеху, до якого входить й адмінкорпус, проведено ремонт даху, який протікав, замінено світлові ліхтарі та вікна.

Також здійснено роботи й у приміщенні мийки, де щодня близько 100-110 одиниць транспорту проходять передрейсовий та післярейсовий технічний огляд, мийку. Тут відремонтовано підлогу, оглядові канави та дах.

Директор Луцького підприємства електотранспорту Ігор Грицюк зауважив, що у приміщенні мийки незабаром відремонтують стіни та замінять вікна. У планах підприємства – віддати мийку в аутсорсинг. Він зауважив, що для цього вже проведені підготовчі роботи, зокрема, встановлено окремі прилади обліку електроенергії та води.

Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)Приміщення Луцького підприємства електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйона гривень (фото)

Міський голова Микола Романюк залишився задоволеним результатами роботи.

Із його слів, були виділені кошти з міського бюджету на підтримку технічного стану ЛПЕ.

"Цей дах не ремонтували ще з часів будівництва підприємства, і він почав протікати. Мийка теж була у жахливому стані. Ми створюємо комфортніші умови для роботи працівників", – зазначив він.

Надрукувати
мітки:
коментарів