Поділитись:

Як зрозуміти, що вашу квартиру запримітили злодії: знаки

Середа, 16 грудня 2020, 08:10
Як зрозуміти, що вашу квартиру запримітили злодії: знаки

фото ілюстративне 

Відпустка в Новий рік – чудова можливість поїхати в гості до близьких людей або полетіти в теплі країни. Поки ви плануєте свою подорож, зловмисники готуються заволодіти вашим майном. Проникнення в квартиру готується заздалегідь, але йому можна запобігти.

Про це повідомили в управлінні поліції охорони у Волинській області. 

Як зрозуміти, що вашу квартиру запримітили злодії: 

Так звані крадії-домушники діляться на два типи: професіонали і дилетанти. До дилетантів варто зараховувати людей з алкогольною чи наркотичною залежністю, які можуть залізти в будь-яку квартиру з відкритою кватиркою або легкими для відмикання дверима. Вони діють миттєво, адже потребують нової дози. Досвідчені домушники проникають в квартиру тільки при повній впевненості, що господарів немає вдома. Тому перед тим, як піти на справу, вони ретельно готуються і вичікують момент. Для цього зловмисники використовують спеціальні мітки. Наприклад, насипають під двері пісок. Якщо через кілька днів на ньому не буде слідів, то це сигнал для дій злодія. Варто починати хвилюватися, якщо у вашій двері стирчать сірники, це теж є перевіркою вашої присутності в помешканні. Переконатися у відсутності господаря можна і за допомогою пошти, якщо її ніхто не забирає.

Аби почуватися в безпеці, не хвилюватись про своє майно та з хорошим настроєм зустріти свята, поліція охорони радить обладнати свою оселю охоронною сигналізацією. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів