Поділитись:

Ексдепутатку Чорновол офіційно звинуватили у вбивстві

Вівторок, 15 грудня 2020, 18:30
Ексдепутатку Чорновол офіційно звинуватили у вбивстві

Ексдепутатці Тетяні Чорновол правоохоронці вручили обвинувачення в умисному вбивстві під час Євромайдану.

Про це вона сама написала у фейсбуці, повідомляє «Громадське».

Обвинувачення означає, що слідство завершене і справу скерують до суду.

У чому суть справи?

Ще у квітні ДБР провело обшуки в помешканні ексдепутатки та повідомило Чорновол про підозру в убивстві людини під час пожежі в офісі «Партії регіонів» у 2014 році.

Справа стосується підпалу офісу «Партії регіонів» у лютому 2014 року.У ДБР стверджують, що Чорновол разом з іншими людьми причетна до смерті Володимира Захарова (1948 р.н.).

Як відомо, під час пожежі 18 лютого 2014 року 65-річний співробітник офісу «Партії регіонів» Володимир Захаров не вийшов із будівлі, а пішов у кабінет нагору. Там він помер, отруївшись чадним газом.

Що каже сама Чорновол?

Ексдепутатка визнає, що справді причетна до підпалу, але не до вбивства. Тетяна Чорновол пояснила, що підпалом офісу «Партії регіонів» вона з чоловіком намагалася відвернути увагу силовиків, щоб урятувати майданівців, і «відтягнути на себе» так званих тітушок.

«Проти мене сфальсифікували обвинувачення в убивстві. Я нікого не вбивала, це розправа наді мною та акт залякування інших учасників Революції Гідності через їх активну державницьку позицію та страх влади перед новим Майданом», – наполягає Чорновол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів