Поділитись:

У Луцьку «швидка» протаранила легковик (фото)

П'ятниця, 18 грудня 2020, 17:29
У Луцьку «швидка» протаранила легковик (фото)

В обласному центрі Волині автомобіль екстренної медичної допомоги врізався у легковик Volkswagen.

Про це повідомило ІА «Волинські новини» з посиланням на очевидців.

Дорожньо-транспортна пригода сталася у четвер, 17 грудня, в обідню пору, на проспекті Молоді: карета «швидкої» врізалася у легковик, який повертав на парковку біля ТЦ «Гостинець».

На місці працювали патрульні. Автівки отримали незначні пошкодження, зокрема, у «фольксвагена» пошкоджене праве заднє колесо і крило. Обійшлося без постраждалих.

Як повідомила у коментарі пресслужба патрульної поліції, правоохоронці встановили, що водій автомобіля Volkswagen, здійснюючи маневр повороту ліворуч, не надав перевагу в русі автомобілю екстреної медичної допомоги. Водії-учасники ДТП оформили між собою європротокол, про що зателефонували на 102 та здійснили скасування виклику.

У Луцьку «швидка» протаранила легковик (фото)У Луцьку «швидка» протаранила легковик (фото)У Луцьку «швидка» протаранила легковик (фото)У Луцьку «швидка» протаранила легковик (фото)У Луцьку «швидка» протаранила легковик (фото)У Луцьку «швидка» протаранила легковик (фото)У Луцьку «швидка» протаранила легковик (фото)У Луцьку «швидка» протаранила легковик (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів