Поділитись:

Головне у Луцьку за середу, 30 грудня

Середа, 30 грудня 2020, 21:00
Головне у Луцьку за середу, 30 грудня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 30 грудня.

Про те, що коту, якого підкинули «Ласці», нарешті знайшли домівку

Кіт Персик, якого попередні господарі перекинули через паркан КП «Ласка», знайшов нову домівку майже через рік. 

«Довгих дев'ять місяців провів Персик у загальному вольєрі, чекав, намагався, щоб його помітили. Він вже, мабуть, і не сподівався ні на що... Але сьогодні до Персика прийшли саме його люди», – повідомили у КП й опублікували фото, де помітно, як кіт пригортається до свого нового господаря. 

Більше – тут.

Головне у Луцьку за середу, 30 грудня

Про зміни у схемах руху автотранспорту у Луцьку

Про це говорили на засіданні робочої групи щодод вдосконалення організації дорожнього руху при департаменті ЖКГ. Обговорювали як пропозиції лучан, так і вже конкретні схеми з напрацюваннями фахівців.

Зокрема, на вулиці Степана Бандери в Луцьку хочуть організувати односторонній рух, аби уникнути там заторів, вдосконалити кільцевий рух біля «Променя» тощо. Подробиці – за посиланням.

Про аварію, в якій маршрутка «загубила» лобове скло

У Луцьку поруч із Завокзальним ринком трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутки № 28. Лобове скло транспортного засобу вилетіло і лежало просто посеред дороги поруч із торговим центром «Караван» на вулиці Карпенка-Карого. Ніхто не постраждав. 

За інформацією правоохоронців, водій припаркованого автомобіля відчинив двері, і їх знесла маршрутка. Більше інформації – тут.

Про те, скільки коштують ялинки біля Старого ринку

Поруч і Старим ринком у Луцьку передсвяткове пожвавлення. Люди метушаться роблячи важливі покупки напередодні свят. Серед іншого купують і ялинки, які вже за два дні створюватимуть у домі неповторну зимову атмосферу. 

Журналісти ІА «Конкурент» і собі пройшлися між зелених рядів ялинок і сосен поблизу Старого ринку, аби дізнатися, скільки перед святами коштують новорічні красуні. 

Подробиці – у нашому матеріалі.

Головне у Луцьку за середу, 30 грудня

Про те, що у Ківерцях спаплюжили колишній автобус атовців

У Ківерцях невідомі розмалювали автобус із зони АТО чоловічими статевими органами і нецензурними написами. 

Автобус, який використовували у бойових діях на сході України, передали місцевому краєзнавчому музею нещодавно. Його тимчасово зберігали на необгородженому задньому дворі музею. Цими обставинами і скористалися невідомі вандали. Більше – тут.

Про те, як Андрій Покровський разом із командою привітав лучан з Новим роком та Різдвом

Лідер Громадянського Руху «СВІДОМІ» та бізнесмен Андрій Покровський привітав жителів Луцької громади з прийдешніми Новим роком та Різдвом. Уперше він зробив це разом зі своєю командою – депутатами Луцької міської та районної ради від фракції «СВІДОМИХ».

«Все погане, що трапилося з нами, має залишиться в старому році. Наступний рік ми зустрічаємо з надією, що все врешті буде добре, нам спільними зусиллями вдасться побороти негаразди» – сказав, зокрема, лідер «СВІДОМИХ».

Головне у Луцьку за середу, 30 грудня

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів