Поділитись:

Волинянина судитимуть за спробу контрабанди сигарет на 11 мільйонів гривень

Понеділок, 04 січня 2021, 15:59
Волинянина судитимуть за спробу контрабанди сигарет на 11 мільйонів гривень

Фото ілюстративне

Слідчі податкової міліції Волині під процесуальним керівництвом обласної прокуратури завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні про транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів.

Про це повідомила пресслужба в ГУ ДФС у Волинській області.

Наприкінці листопада 2020 року чоловік намагався перевезти через міжнародний автомобільний пункт пропуску велику партію незаконно виготовлених сигарет без марок акцизного податку. 

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). В ході слідства, на підставі ухвали суду, на вилучені 339 500 пачок тютюнових виробів вартістю майже 11 мільйонів гривень був накладений арешт. 

В кінці грудня 2020 року матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до суду. Невдовзі волинянин постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів