Поділитись:

"Матвіїва взагалі треба звільняти!" – заступник мера

П'ятниця, 26 серпня 2016, 12:05
«Матвіїва взагалі треба звільняти!» – заступник мера

У Луцькраді шукатимуть керівника для нового департаменту.

Замість управління містобудування та архітектури створять департамент містобудування та архітектури, структурним підрозділом якого буде відділ збереження культурної спадщини. Про це розповів 26 серпня на засіданні постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Він сказав, що треба міняти структуру роботи цього підрозділу, а запропонований проект рішення дасть можливість надавати ширші повноваження цьому підрозділу.

"З приводу архітектора: ніхто нікуди не дівається, я планую розділити функції головного архітектора і керівника департаменту структурного підрозділу, керівника ми шукаємо, а архітектор, мабуть, буде заступником директора департаменту", – пояснив Тарас Яковлев.

Депутат Луцькради Андрій Козюра зауважив, що створення департаменту треба було робити ще на початку їхньої каденції.

А депутат Костянтин Петрочук поцікавився, як зміна структури зможе щось змінити, якщо люди в новому департаменті залишаться одні і ті ж. На що Яковлев відповів, що зараз зарано говорити про те, кого будуть міняти, кого лишать, якщо за рішення ще навіть не проголосували на сесії.

"Матвіїва (заступника начальника управління містобудування та архітектури Луцької міської ради, головного художника міста, – Конкурент) взагалі треба звільняти, на мою думку, бо він має масу доган. Однак ні Матвіїва, ні Герасимюка (начальника управління містобудування та архітектури Луцької міської ради, – Конкурент) серед керівників не буде," – зазначив заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко.

Андрій Козюра сказав, що Матвіїв та Герасимюк "залишаються в минулому", оскільки профільні заступники кажуть, що з ними працювати неможливо, бо вони неналежно ставляться до своїх обов'язків, й попросив підтримати проект рішення.

Надрукувати
мітки:
коментарів