Поділитись:

Втікав від поліції і втрапив до крокодилів: голий австралієць просидів 4 дні на дереві

Четвер, 07 січня 2021, 03:23
Втікав від поліції і втрапив до крокодилів: голий австралієць просидів 4 дні на дереві

Двоє австралійських рибалок знайшли неподалік північного міста Дарвін повністю голого, пораненого, виснаженого і покусаного комахами чоловіка, який сидів на дереві та благав про допомогу. Виявилося, що бідолага втік від правосуддя та потрапив у пастку – довкола нього було повно крокодилів.

Про це повідомляє Бабель з посиланням на The Guardian.

Рибалки пояснили, що чоловік сидів на дереві над водою з хижими рептиліями чотири дні, харчувався слимаками й мав сильне зневоднення.

«Він зробив собі на дереві гніздо і висів усього в метрі над водою, де були крокодили, але він добре впорався з виживанням», – розповів рибалка Кем Фауст.

За словами рибалок, вони спершу вагалися, чи слід брати голого та виснаженого чоловіка до свого невеличкого човна – їм здалося, що бідолага просто надто завзято відсвяткував Новий рік і заблукав.

Зрештою рибалки взяли чоловіка на борт, позичили йому труси й дали пива. У місті його одразу госпіталізували, але під наглядом поліції.

З’ясувалося, що виснажений чоловік – сорокарічний Люк Воскресенський, якого нещодавно випустили під заставу. Його підозрювали у збройному пограбуванні. Тиждень тому Воскресенський зняв електронний браслет і втік.

Зараз втікачу висунули нове обвинувачення – порушення умов звільнення під заставу. Рибалки вирішили не відвідувати Воскресенського в лікарні, після того як дізналися, що його звинувачують в нападі з обтяжуючими обставинами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
24 квітня 2024
14 квітня 2024
15 березня 2024
03 березня 2024
29 лютого 2024
03 лютого 2024
27 січня 2024
05 січня 2024
02 січня 2024