Поділитись:

Головне у Луцьку за вихідні, 9 і 10 січня

Неділя, 10 січня 2021, 21:00
Головне у Луцьку за вихідні, 9 і 10 січня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вихідні, 9 і 10 січня.

Про те, як на Волині патрульні годину не могли впоратися з водієм-дебоширом

У Нововолинську буйного чоловіка близько години втихомирювали два наряди патрульних поліцейських. Такого агресивного клієнта нововолинська поліція, мабуть, не «приймала» давно. Добру годину підпилий чолов’яга (на вигляд 55 років) чинив шалений опір аж двом нарядам патрульних.

Чолов'яга посилав патрульних в усіх напрямках, крив 5-поверховими матюками, копав їх ногами. І навіть коли правоохоронцям вдалося-таки накинути на нього кайданки, він не вгамувався – навпаки, розходився ще більше. Подробиці – за посиланням.

Про те, що у Луцьку колядують навіть у маршрутках

В обласному центрі Волині колядники співають навіть у громадському транспорті. Колядниць помітили у маршрутці № 22.

Більше – тут.

Про те, що на Волині побудують завод з переробки картоплі

У Волинській області функціонує 13 сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів із зареєстрованих 31. За видами діяльності вони багатофункціональні, надають послуги з обробітку землі, заготівлі молока, кормів, роботи млина та інші.

Кооператив «Волинська картопля» вивчає питання будівництва заводу з переробки картоплі, розпочата активна робота із розмноження сортів картоплі з високим вмістом крохмалю, щоб протягом декількох років створити сировинну промислову зону.

Більше інформації – у нашому матеріалі.

Про те, як у Луцьку активісти влаштували антинаркотичний рейд

В обласному центрі Волині активісти провели рейд проти наркоторгівлі: замальовували і заклеювали написані на стінах адреси телеграм-каналів, на яких можна замовити заборонені речовини, розклеювали агітаційні листівки.

«Побачив закладчика? Дай йому підсрачника!», – закликають активісти.

 Більше – тут.

Про те, як автівка протаранила припаркований легковик

На Волині сталася дорожньо-транспортна пригода: автомобіль ВАЗ врізався у припаркований легковик і втік з місця автопригоди.

ДТП сталася у місті Рожище, поруч із будинком №4 на вулиці Шевченка.

Подробиці – за посиланням.

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів