Поділитись:

Луцькі прикордонники брали хабарі за перевезення цигарок до Польщі

П'ятниця, 26 серпня 2016, 16:28
Луцькі прикордонники брали хабарі за перевезення цигарок до Польщі

Задокументовали факти систематичного одержання неправомірної вигоди трьома військовослужбовцями Луцького прикордонного загону на загальну суму 3 тисячі доларів США.

Хабарі призначалися за сприяння у незаконному переміщенні понад 51 тисяч пачок тютюнових виробів через державний кордон України до Республіки Польща, – повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Під час передачі прикордоннику частини плати за чергову партію товару затримано і "контрабандиста", якому повідомили про підозру за ч.1 статті 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Затриманим прикордонникам-корупціонерам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 статтею 368 КК України (одержання неправомірної вигоди), вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

Наразі військовою прокуратурою відпрацьовуються інші службові особи Луцького прикордонного загону на причетність до функціонування злочинної схеми з переміщення тютюнових виробів.

Надрукувати
мітки:
коментарів