Поділитись:

Головне у Луцьку за понеділок, 11 січня

Понеділок, 11 січня 2021, 21:00
Головне у Луцьку за понеділок, 11 січня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 11 січня.

Про жорстоку бійку в центрі Луцька

Бійку в центрі Луцька розбороняли два екіпажі патрульної поліції. Конфлікт трапився у пообідню пору понеділка, 11 січня.

Відео інциденту оприлюднили у одній із місцевих інстраграм-спільнот. На ролику видно, як один чоловік б'є іншого ногами. Учасників конфлікту оточила група людей, які просто спостерігали за тим, що відбувається. 

У бійку втрутився перехожий. Він намагався розборонити учасників конфлікту.

Пізніше конфлікт припинили правоохоронці, які приїхали на місце події. Детальніше – у нашому матеріалі.

Про те, як на Волині поліція штрафувала небагатьох порушників карантину

На Волині від дня запровадження жорсткого карантину зафіксували 14 порушень. Про це ІА «Конкурент» розповіла речниця волинських патрульних Валентина Мельник.

Поліцейські управління патрульної поліції у Волинській області з 8 по 10 січня зафіксували 14 порушень, з них 13 – у Луцьку та одне – у Ковелі.

«Ці матеріали складалися на громадян. Закладів-порушників за вказаний термін не зафіксовано», – зазначили у поліції. 

Детальніше – тут.

Про те, що у луцькому парку компанія била іграшки, які позривала з ялинки

У центральному парку в Луцьку компанія хлопців та дівчат розбивала ялинкові іграшки. Свідком такої забави 10 січня став лучанин.

«Здалеку я подумав, що б'ють пляшки, коли вони вже підіймались сходами, що біля фонтану, де я стояв, я почув, як вони між собою говорили: "Полізли ще позриваємо іграшок», – написав чоловік у фейсбуці. 

Подробиці – за посиланням.

Про те, що у Луцьку просить заборонити ставити авто біля Центрального ринку

Лучанин звернувся до влади обласного центру Волині з проханням заборонити зупинку і стоянку автотранспорту на ділянці дороги в центрі міста.

«Заборонити зупинку/стоянку автомобілів по частині вулиці Глушець – від перехрестя з вул. Ковельською до світлофора на перехресті з вул. Замковою», – написав у петиції до міської ради Андрій Кримусь.

Більше – тут.

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів