Поділитись:

Головне у Луцьку за вівторок, 12 січня

Вівторок, 12 січня 2021, 21:00
Головне у Луцьку за вівторок, 12 січня

Інформаційне агентство «Конкурент» підібрало для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 12 січня.

Про те, як у центрі Луцька затримували хабарників

У Луцьку на проспекті Волі сьогодні відбувалися слідчі дії: на тротуарі були розкидані доларові купюри. Їх просвічують ультрафіолетом на наявність міток.представники ДБР та СБУ. Як це було – у нашому матеріалі.

Пізніше стало відомо, що співробітники СБУ затримали двох керівників відділів Державної екологічної інспекції у Волинській області під час отримання ними тисячі доларів від представника комерційної структури за зменшення розміру штрафних санкцій, накладених на підприємство через перевищення рівня шкідливих викидів в атмосферу. Детальніше – тут.

Про двох луцьких самогубців – одному з них пощастило менше

Правоохоронцям в останній момент вдалося врятувати 33-річного чоловіка від самогубства. Він зателефонував у поліцію і розповів, що перебуває на даху будинку та хоче покінчити життя самогубством, адже вважає це єдиним способом вирішення своїх особистих проблем. 

Завдяки злагодженим діям операторки «102», диспетчера та працівників роти патрульної служби поліції особливого призначення «Світязь» громадянин цілий та неушкоджений: його схопили за ноги в останній момент.

Інший випадок стався у мікрорайоні ЛПЗ: чоловік випав з вікна четвертого поверху. На жаль, від отриманих травм він помер у кареті невідкладної допомоги. Подробиці – за посиланням.

Про те, чи готові луцькі комунальники боротися з різким похолоданням та снігопадами

Синоптики запевняють, що днями українцям нарешті вдасться порадіти снігу. Адже сильний мороз не дасть йому розтанути. Щоправда, для луцьких комунальників роботи побільшає. Як вони готуються до різкого похолодання – у матеріалі  ІА «Конкурент»: 

Про те, що Ігор Поліщук отримав подяку від міського голови

Тезка луцького міського голови – член ГО «Луцька міська територіальна первинна організація Українського товариства сліпих». 

Ігоря Олександровича Поліщука нагородять за багаторічну сумлінну працю, активну життєву та громадянську позицію, сприяння розвитку інвалідного руху в Луцьку, а також з нагоди особистого ювілею. 

Деталі – тут.

Про виробників, які продають підробки волинянам

Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області повідомило про виявлений серед продуктів харчування фальсифікат. Зокрема, йдеться про ковбасні вироби, червону ікру й масло. Повний перелік – за посиланням.

Про те, як і де у Луцьку працюють пункти обігріву

Поблизу луцького центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг зо двадцять людей чекають на гарячий обід, який тут роздають безплатно. Взимку на базі центру діє один з двох пунктів обігріву у Луцьку. Щодня сюди приходять до півтори сотні лучан: пенсіонери, особи з інвалідністю, люди, що опинилися у складних життєвих обставинах  та безхатьки. Детальніше – у нашому матеріалі.

Інші цікаві та важливі новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів