Поділитись:

Перевірили, на що здатні луцькі нацгвардійці (фото)

П'ятниця, 15 січня 2021, 14:51
Перевірили, на що здатні луцькі нацгвардійці (фото)

У Луцьку перевірили бойову готовність військових Нацгвардії.

Кілька днів у військовій частині 1141 Нацгвардії України тривали заняття з бойової готовності. Закінчилися вони комплексним тренуванням з виїздом за межі пункту постійної дислокації, – повідомили в пресслужбі частини. 

Подібні тренування відбуваються двічі на рік. Це нагода для кожного підрозділу практично відпрацювати визначені завдання у польових умовах, підвищити рівень бойової готовності військової частини. Їх мета – удосконалення злагодженості підрозділів при виконанні завдань, навичок щодо розгортання пунктів тимчасової дислокації у визначених районах та налагодження системи життєзабезпечення особового складу.

«З кожним роком військовослужбовці удосконалюються і демонструють кращі результати. В рази підвищується рівень підготовки кожного військовослужбовця, покращується взаємодія між підрозділами. І нинішній виїзд засвідчив це», – констатує перший заступник командира частини – начальник штабу майор Андрій Хомяк.

Перевірили, на що здатні луцькі нацгвардійці (фото)Перевірили, на що здатні луцькі нацгвардійці (фото)Перевірили, на що здатні луцькі нацгвардійці (фото)Перевірили, на що здатні луцькі нацгвардійці (фото)Перевірили, на що здатні луцькі нацгвардійці (фото)Перевірили, на що здатні луцькі нацгвардійці (фото)Перевірили, на що здатні луцькі нацгвардійці (фото)Перевірили, на що здатні луцькі нацгвардійці (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів