Поділитись:

Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)

Вівторок, 30 серпня 2016, 13:06
Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)

28 серпня у Нововолинську традиційно відзначають День шахтаря.

Цьогоріч у програмі святкувань – свято морозива, виставка фоторобіт місцевих художників, яку організував МРЦ "Нові крила", футбольні змагання між командами Нововолинська та Старого Чорторийська, концертна програма "Моє ошатне місто", виступ міського муніципального естрадного оркестру та багато інших забав, – пише Буг.

Дітям цього дня сумувати ніколи: каруселі, батути, святкові кульки, солодка вата, розпис хною та аквагрим, прогулянка на поні, а для двійнят – розважальна програма "Місто, в якому я живу".

На святі морозива торгової марки "Лімо" для найменших жителів нашого міста виступали аніматори, які проводили цікаві конкурси та естафети.

Навіть найбільші гурмани мали можливість задовольнити свої смаки, адже усі охочі могли поласувати шашликом зі свинини, баранини, телятини, скуштувати плов та запечені сосиски.

У місті також організували святковий ярмарок, де можна було придбати сувеніри, хенд-мейд вироби та багато інших цікавих речей.

Також усі бажаючі мали можливість зробити фото біля спеціально облаштованої фотозони. Ввечері на усіх мешканців міста чекало свято фарб "Холлі" та концерт за участю запрошених гуртів.

Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)Як у Нововолинську відсвяткували День шахтаря (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів